Qui està connectat?

Tenim 26 convidats connectat

Cartells edicions Vila del Llibre

 Cartell Vila del Llibre 2016

 Disseny Idoia Costa

Cartell Vila del Llibre 2015

Disseny Oscar Espelt

Cartell Vila del Llibre 2014

Disseny Albert Ballesté

Cartell Vila del Llibre 2013

Disseny Jordi Ribaudí

 Cartell Vila del Llibre 2012

Disseny Magí Galindo

Cartell Vila del Llibre 2011 

Disseny Carmen Loza

Cartell Vila del Llibre 2010 

Disseny Carmen Loza

 Cartell Vila del Llibre 2009

Disseny Carmen Loza

Cartell Vila del Llibre 2008

Disseny Xènia Pla Ros

Convidats 2009

ELS  CONVIDATS 

  el meu estimat Bellprat 

 
Màrius Serra (Barcelona, 1963) és escriptor i llicenciat en Filologia Anglesa. Les seves creacions giren al voltant de la literatura, la comunicació i el joc. La seva obra literària ha estat guardonada amb els premis Ciutat de Barcelona, Serra d’Or, Lletra d’Or, Octavi Pellissa i FEC, per llibres com la novel·la Mon oncle  (Proa, 1996), els relats de La vida normal  (Proa, 1998) o l'assaig de ludolingüística Verbàlia (Empúries, 2000). La seva última novel·la és Farsa (Planeta), guardonada amb el Premi Ramon Llull de les Lletres Catalanes 2006 i el seu últim llibre Quiet (Empúries), en el qual retrata la vida al costat del seu fill discapacitat. Va presentar el programa literari Alexandria al Canal 33. Col·labora a l'Avui, La Vanguardia i al programa El Matí de Catalunya Ràdio, on planteja els Enigmàrius i parla de llibres a Lecturàlia.
A Bellprat, Vila del Llibre 2009, Marius Serra presentarà la seva darrera obra “Quiet” i farà el parlament de Cloenda.

La Mort a   el meu estimat Bellprat 

Jordi Cervera i Nogués (Reus, 1959)  és escriptor i periodista, responsable de literatura a l'emissora iCatfm i guionista de Catalunya Ràdio. Conductor del programa Literatura de Catalunya Cultura. Fa col·laboracions habituals a El Periódico, Avui, El Punt, El Temps, Serra d'Or, entre d’altres. Al 2008 el seu Bloc a IcatFM va rebre el Premi al Millor Bloc Cultural de Catalunya.
A Bellprat, Vila del Llibre 2009, Jordi Cervera, guanyador del darrer Premi Edebé de literatura juvenil 2009 per “La mort a sis vint-i-cinc”, en presentarà l’obra i farà el parlament d’obertura. També realitzarà un Taller de Novel·la Negra Juvenil adreçat a joves d’entre 12 i 18 anys.
.

La Mort a   el meu estimat Bellprat 

Maria Barbal Farré (Tremp, 1949), durant molts anys professora de Llengua i Literatura catalanes a secundària,
té una obra literària avui molt traduïda. Amb les primeres novel·les Pedra de Tartera (premis Joaquim Ruyra i Joan
Creixells 1985), Mel i metzines (1990) i Càmfora (premis de la Crítica Serra d'Or i el Nacional de Literatura Catalana, ambdós el 1993) donà a conéixer una remarcable veu pròpia i s'ha anat consolidant amb les obres Carrer Bolívia,
País íntim i el darrer Emma, que l'han fet mereixedora del premi a la trajectòria Memorial Jaume Fuster de l'AELC el 2009 . A més ha publicat altres llibres de narracions i de teatre.
A Bellprat, Vil·la del Llibre presentarà la darrera obra "Emma”.

La Mort a   el meu estimat Bellprat 

Teresa Costa-Gramunt (Barcelona, 1951) Dissenyadora especialitzada en ex-libris i escriptora . Ha estat vinculada al món del disseny gràfic i la il·lustració i ha publicat obres de narrativa i poesia. Té la distinció de “Mestre en Gai Saber”, des del 2006. Col·labora habitualment en mitjans de comunicació i en revistes científiques i culturals com Vilanovadigital, L'Hora del Garraf o L'Eco de Sitges, entre d’altres.
A Bellprat, Vila del Llibre 2009, Teresa Costa-Gramunt  presentarà la seva darrera obra de narrativa “El saber del cor” i ens parlarà dels secrets dels “ex-libris”.

La Mort a   el meu estimat Bellprat 

Júlia Costa i Coderch (Barcelona, 1948) és mestra i escriptora. Ha publicat en el terreny de la novel·la juvenil i de la narrativa per a adults. També ha destacat com a poeta. L'any 2007, va guanyar el I Premi de Novel·la Olga Xirinacs amb “La descomposició de la llum.” Júlia Costa manté alguns blogs de contingut cultural, entre els quals destaquen “La panxa del bou”, el més popular, i “Tèrbol atzur”, on recull l'aportació femenina a la poesia catalana.
A Bellprat, Vila del Llibre 2009, Júlia Costa presentarà la seva darrera obra “L'inici del capvespre”.

La Mort a   el meu estimat Bellprat 

 
Claudi Puchades, amb una facilitat innata pel dibuix hauria pogut fer d’ell un autèntic artista plàstic, però les circumstàncies l'han convertit en un professional dels mitjans de comunicació, com a realitzador de programes culturals, televisius i radiofònics, de marcat contingut artístic. És un híbrid d'artista, crític d'art, comentarista i entrevistador d'artistes i, segons diuen ells mateixos, ha estat la seva única veu en molts moments de desinterès pel món que representen. A iCatFM la seva veu s'ha fet imatge mitjançant el seu blog.
A Bellprat, Vila del Llibre presentarà algunes de les seves obres pictòriques i realitzarà un quadre original per
ser sortejat entre tots els assistents.

La Mort a    

Jaume Arnella i París (Barcelona, 1943) és cantant i folklorista. És un dels membres del moviment de la Nova Canço dels anys 60 que ara fa 50 anys. Va ser membre del grup musical “Grup de Folk”. Es farà popular amb les cançons "Les rondes de vi" i "La timba de les cartes". Jaume Arnella col·labora també, des de la seva creació, en totes les edicions del cicle Tradicionàrius. És Creu de Sant Jordi des del 2001.