Qui està connectat?

Tenim 28 convidats connectat

Cartells edicions Vila del Llibre

 Cartell Vila del Llibre 2016

 Disseny Idoia Costa

Cartell Vila del Llibre 2015

Disseny Oscar Espelt

Cartell Vila del Llibre 2014

Disseny Albert Ballesté

Cartell Vila del Llibre 2013

Disseny Jordi Ribaudí

 Cartell Vila del Llibre 2012

Disseny Magí Galindo

Cartell Vila del Llibre 2011 

Disseny Carmen Loza

Cartell Vila del Llibre 2010 

Disseny Carmen Loza

 Cartell Vila del Llibre 2009

Disseny Carmen Loza

Cartell Vila del Llibre 2008

Disseny Xènia Pla Ros

Joan Soler-Jové

Joan Soler-Jové i Charlie Rivel

Joan Soler-Jové Joan Soler-Jové (Barcelona, 1934), membre de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi, és sens dubte l'artista català que ha tingut millor atenció envers l'espectacle circense, per la temàtica dels pallassos i, especialment, per la figura de Charlie Rivel. Disposa d’un important patrimoni pictòric i literari, després de més de quatre dècades seguint la trajectòria del pallasso cubellenc. Soler-Jové va encetar, just després de la seva mort, els memorials a Charlie Rivel, després d’haver-li organitzat en vida diversos homenatges arreu de Catalunya i Europa.

Joan Soler-Jové va venir a Bellprat el passat 4 d’octubre de 2009, engrescat pel Claudi Puchades, l’artista convidat a exposar els seus quadres en aquella edició de la Vila del Llibre. Va quedar seduït pel paisatge, pel poble i per l’esdeveniment.

 

S’hi va quedar tot el dia i va decidir fer donació al municipi de Bellprat d’una interessant col·lecció de llibres realitzats per ell mateix en homenatge a la figura del pallasso català, Charlie Rivel. Amb aquesta donació, Joan Soler-Jové vol contribuir al fons literari de la futura Biblioteca de Bellprat, dintre del projecte de Vila Llibre.

Li estem molt agraïts per la seva donació i pel seu suport al nostre projecte.